Ødelægger show: Komiker-Geo stalket af sin far

Det var ikke nogen helt almindelig aften for komikeren Geo med det borgerlige navn Christian Geo Heltboe, da han i aftes skulle på scenen på Bremen Teatret i Københan.

Her skulle den kendte komiker, som har kæmpet mod kræft, optræde med showet "Kemo og Comedy" foran 1200 spændte tilskuere. Men som et ekstra og højst uventet ubehageligt krydderi dukkede Geos far op til showet.

LÆS OGSÅ: Ældre kvinde, der hver dag vinker til elever, får en stor overraskelse

Og det gik ikke stille for sig. Geos far har et polititilhold og må derfor ikke nærme sig sønnen, efter en lang række uheldige episoder, hvor faren har chikaneret Geo. Fra teatrets forreste rækker begyndte Geos far at råbe højlydt efter komikeren, som var i fuld gang med at optræde.

Den oplevelse har i dag fået Geo til tasterne, og han skriver følgende på sin Facebookprofil.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

"Kære alle. Tusind tak til alle jer der kom og støttede mig i Bremen i går. Det var uden tvivl den største comedy oplevelse jeg har haft siden jeg startede i 96. Aldrig har jeg mærket så megen love tak tak og mere tak. Desværre støjede det (en del) at min far, som har et polititilhold mod at kontakte mig, sad på 2. række kl. 16 og begyndte at råbe at han var træt af at høre på mig. Det var (desværre) ik' en del af showet, som mange troede - og det var det heller ik' da han blev ført ud af salen og holdt fast til politiet kom."

Ifølge Ekstra Bladet har Geos far tidligere sendt hånlige breve til sønnen med bl.a. ordlyden: "Nu står du i lort til halsen", da han led af kræft.

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip