Ønskesedlen er klar - Laudrup jagter to angribere

Michael Laudrup ønsker forstærkninger til sit Swansea-mandskab, og det er især den forreste kæde, der skal have nyt blod.

Efter salget af Danny Graham til Sunderland så har Michael Laudrup kun haft Michu til rådighed som angriber af en vis kvalitet. De øvrige angrebsreserver har ikke budt ind med indsatser, der taler for meget mere spilletid.

Derfor har Michael Laudrup angiveligt to nye angribere i kikkerten.

- Der er et stort angrebstalent med en berømt far, der kun ønsker at spille for Laudrup, siger Michael Laudrups agent Bayram Tutumlu.

Den spiller er ifølge sporten.dks oplysninger St. Etiennes stjerneskud, den 23-årige Pierre-Emerick Aubameyang, hvis far Pierre var en stor kanon som spiller i den franske liga. Pierre-Emerick Aubameyang har scoret 19 mål i 35 kampe for St. Etienne og en kraftig medvirkende faktor i triumfen i den franske pokalturneringen.

Laudrup, Tutumlu og Aubameyang senior mødtes i London tidligere i denne uge og snakkede fremtid. Hvis den handel bliver til noget, så bliver det transferrekord for Swansea, da angriberen står til 12 millioner euro.

I givet fald en sensationel signing, da pengestærke klubber som Tottenham, Dortmund og Newcastle ligeledes er ude efter den franskfødte gaboneser. Tottenham kan således tilbyde det tredobbelte i løn, men Swansea og Laudrup ligner en vinder af det kapløb.

Det vil i givet fald igen være navnet Laudrup, som spilleren tiltrækkes af. Som med den spanske midtbanespiller Canas, der er skiftet gratis fra Real Betis, men i processen afviste WBA, der ellers tilbød det dobbelte i grundløn.

Desuden er Wigans angriber Koné et varmt navn i Swansea.

 

 

 

Dagens Gossip