Ørnskov afviser risiko ved to norske kampe inden BIF-skifte

Fredag eftermiddag kunne Brøndby IF meddele på deres hjemmeside, at de havde sikret sig Martin Ørnskov hos norske Viking Stavanger. Lidt opsigtsvækkende er det dog, at spilleren endnu ikke har gennemgået et lægetjek.

Faktisk finder lægetjekket først sted den 14. juli, når Martin Ørnskov har spillet de to kommende kampe mod henholdsvis Vålerenga og Molde i den norske Tippeliga. Viking holder fast på danskeren, fordi han er en vigtig brik i startopstillingen, og de to kampe bliver højt prioriteret.

At han skulle blive skadet i de kampe og dermed spolere skiftet, tvivler hovedpersonen alligevel på.

- Nej, jeg er ikke bange for at blive skadet. Jeg har gået skadesfri gennem hele min karriere. Jeg har selvfølgelig haft nogle småskader, men at det lige skulle ske de sidste to kampe, det er jeg ikke bange for, siger Martin Ørnskov og fortsætter:

- Det er selvfølgelig en lidt speciel situation, men jeg vil gøre det bedste, jeg kan gøre for de holdkammerater, som jeg har lige nu. Men jeg skal nok komme til Brøndby med masser af ny energi, det er helt sikkert.

Når lægetjekket - forhåbentligt - er overstået og godkendt medio juli, bliver det en spændt og motiveret Martin Ørnskov, der møder op til træning, og selv fortæller han, at han det godt med at tage skridtet videre i karrieren.

- Det har jeg selvfølgelig super godt med, og jeg glæder mig utrolig meget, siger Martin Ørnskov og uddyber:

- Da jeg efterhånden er blevet en ældre spiller, så skal jeg med mine 27 år være med til at give lidt ro og lidt rutine på holdet. Men i bund og grund handler det om, at jeg skal levere det stykke arbejde, jeg har gjort i både Silkeborg og Viking, som har været godt nok til, at Brøndby gerne vil have mig.

Har du forbedret dig det seneste knapt halvandet år i Norge?

- Det synes jeg bestemt. Jeg har fået taget en del nye ting til mig, og jeg ved, at mange undervurderer den norske liga, men det er jeg ikke helt enig i. Jeg har udviklet mig på flere parametre. Men når det er sagt, så føler jeg med skiftet til Brøndby, at jeg tager et skridt videre, og det glæder jeg mig til.

 

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip