Ørstedsparken er afspærret: To mænd stukket ned med kniv

Ørstedsparken i København blev sent fredag aften afspærret i flere timer efter et knivstikkeri i parken.

To mænd er blevet stukket ned med kniv, men ingen af dem er i livsfare, oplyser Københavns Politi.

- Vi har haft et knivstikkeri i Ørstedsparken med to forurettede. De er ikke i livsfare, men deres kvæstelser er så alvorlige, at de er indlagt på Rigshospitalets Traumecenter, siger Jakob Søndergaard, central efterforskningsleder ved Københavns Politi, til Ritzau.

Politiet fik anmeldelsen om knivstikkeriet kort efter klokken 22. Efterfølgende blev hele Ørstedsparken spærret af frem til omkring klokken 02.

- Der er formentlig tale om et sammenstød mellem to grupper af unge mennesker, siger Jakob Søndergaard.

Det er sparsomt med oplysninger om ofrene, men politiet siger, at det er to yngre mænd på under 30 år.

- Vi formoder, at de forurettede var en del af den samme gruppe. Vi har kun kortvarigt afhørt dem, da de fortsat bliver behandlet på hospitalet, så vi kan nok først komme til at afhøre dem i løbet af formiddagen, siger den centrale efterforskningsleder.

Motivet til knivstikkeriet er indtil videre ukendt.

- Vi ved ikke, hvad der ligger til grund for episoden. Vi arbejder på at finde ud af, hvor mange der har været involveret, og hvor mange våben der er brugt, siger den centrale efterforskningsleder.

Jakob Søndergaard ønsker ikke at kommentere, hvilke mulige spor politiet har at gå efter, eller hvad man har fundet i Ørstedsparken i forbindelse med afspærringen.

Det er ikke oplyst, hvor i parken knivstikkeriet præcist fandt sted.

/ritzau/

Dagens Gossip