Østeuropæiske tricktyve leder efter ofre på motorvej - hiver den helt forkerte bil ind til siden

Det blev en dyr fornøjelse for tre rumænere, da de i går eftermiddag “løb tør for benzin” og bad om “hjælp” fra den helt forkerte bil.

Den senere tid har politiet advaret om, at tricktyve lader som om de er nødstedte for at narre penge ud af folk. Enten ved at tigge penge til benzin, sælge falske guldsmykker eller slet og ret bestjæle de godhjertede ofre.

I går klokken 17 var den så gal igen. Denne gang på motorvejstilkørslen ved Hedensted, hvor to mænd og en kvinde i en tysk indregistreret Renault Lauguna prajede en bil, skriver Horsens Folkeblad.

De holdt på rampen og lod som om, de var løbet tør for benzin, da en civil politibil kom kørende på forbi. De tre gjorde tegn til, at bilen skulle stoppe. Ud steg to betjente. 

Betjentene anholdt de tre rumænere. De blev taget med til politistationen i Vejle. Her blev de sigtet for at standse folk på motorvejen, for at gå på tilkørselsrampen og for betleri - tiggeri. Bøderne løb op på i alt 2700 kroner.

Desuden forklarede politiet dem, at man ville beholde deres bil, indtil bøden var betalt.

Læs også: Advarsel: Det vrimler med ‘nødstedte’ guldsælgere på motorvejen - stands ikke, når du ser dem

Så fik de tre det pludselig frygtelig dårligt. Faktisk faldt de om på stribe med “hjertestop”. Heldigvis gik hjertestoppene ret hurtigt over. I løbet af en halv time havde trioen skaffet pengene til bøden og kunne forlade stationen med deres bil.

Politiet advarer fortsat folk mod at standse, hvis nogen holder på til- og afkørselsramper på motorvejen og beder om penge.

Følg Dagens Politirapport for flere lignende artikler:

 

 

 

 

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip