Østjyllands Politi advarer om kvindelig tricktyv

Østjyllands Politi har det i løbet af det seneste døgn oplevet to tricktyverier, begge begået af en kvinde, som kunne tyde på at være den samme.

Første tyveri fandt sted torsdag i en frisørsalon i Hans Broges Gade i Aarhus kl. 13.00.

Her trådte en kvinde ind af døren og ville købe diverse shampoos. Ekspedienten blev gentagende gange ført væk fra kassen og lod sig forvirre af kvinden, der endte med at slippe væk med 1.000 kroner.

Ekspedienten har beskrevet kvinden beskrives som sydeuropæisk af udseende, slank, og med langt mørkt hår opsat i en hestehale.

Det næste tricktyveri skete klokken 15.15. samme dag i en tøjbutik i Rosensgade i Odder syd for Aarhus. Her kom en kvinde ind i butikken og købte en vare til 100 kroner. Hun betalte med en tusindkroneseddel, og da kvinden fik 900 kroner tilbage, ville hun alligevel ikke have varen. Hun fandt derfor en anden vare til 100 kroner, og midt i forvirringen lykkedes det hende at forlade butikken med både varen, tusindkroneseddel og de 900 kroner i byttepenge.

Denne kvinde beskrives som 30-35 år, sydeuropæisk af udseende, 160-165 centimeter høj, spinkel af bygning med langt, sort hår opsat i hestehale. Hun talte i øvrigt engelsk.

Østjyllands Politi oplyser, at fremgangsmåden langt fra er ukendt. Man vurderer også, at der muligvis er tale om den samme kvinde, da signalementerne er rimeligt enslydende.

Følg Dagens Politirapport for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip