Østjysk røverbande sigtet for serie af bankrøverier

»Det er meget professionelt arbejde, de har udført,« siger han.

Vicepolitiinspektøren oplyser, at de fem sigtede alle er kendinge af politiet, men vil ikke komme nærmere ind på, hvilke typer forseelser de tidligere har begået.

De fem mænd, der er i alderen 32 til 39 år, sigtes for at have begået fire røverier mod banker i Højbjerg, Bjerringbro, Horsens og Sdr. Omme.

»Det er alle såkaldte lukketidsrøverier, hvor røverne kom ind kort efter bankens lukketid, og hvor de under trusler mod personalet tilegnede sig pengene,« fortæller Jesper Bøjgaard Madsen.

»Når der sker sådan nogle røverier, så ser vi på, hvem vi kender, der måske kan finde på sådan noget, og det var sådan, vi kom på sporet af dem,« siger vicepolitiinspektøren og oplyser, at flere jyske politikredse har samarbejdet om efterforskningen.

Udbyttet fra de fire bankrøverier løber op i cirka to millioner kroner, og desuden sigtes de fem mænd for at have stjålet ti såkaldte muskelbiler til en værdi af 500.000 kroner stykket.

De fem sigtede nægtede sig ved grundlovsforhøret torsdag skyldige, og de nægtede også at udtale sig i sagen.

Jesper Bøjgaard Madsen kan ikke afvise, at der vil ske flere anholdelser i sagen. Han venter, at efterforskningen først vil være afsluttet om cirka tre måneder.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip