Offer fik kniv for struben og blev trampet

En ung mand fra Sorø er søndag indlagt til observation for hjernerystelse, efter at han lørdag aften blev udsat for et råt overfald af tre mænd.

Den 19-årige var tilsagt til et møde med en bekendt på Alléen over for Shell-benzinstationen i Sorø for at få talt ud om et mellemværende.

Samtale var der imidlertid ikke meget af. Den bekendte var mødt op med to bredskuldrede fyre, og trioen gik til angreb på den 19-årige, oplyser politiet.

- Han fik sat en kniv for struben, blev forsøgt skåret i panden og blev skåret fire steder på hænderne, oplyser vagtchefen ved Sydsjælland og Lolland-Falster Politi.

Offeret blev også trampet i hovedet, og resultatet er blandt andet en flækket fortand.

Motivet er ifølge politiet ret specielt: Den bekendte, der er 20 år, er meget vred over, at den 19-årige kender én, der er kæreste med den 20-åriges tidligere kæreste.

Også tidligere på ugen skal den 20-årige angiveligt have truet den et år yngre mand, der nu ligger på sygehuset, med en donkraft.

Politiet har ikke opsporet de to kraftigt byggede mænd, der deltog i volden, som skete ved 21.30-tiden.

Til gengæld er den 20-årige blevet anholdt lidt før klokken seks søndag morgen.

Han er prøveløsladt fra en tidligere voldssag og vil blive fremstillet i grundlovsforhør ved middagstid. Sigtelsen drejer sig om vold af særlig farlig og brutal karakter.

- Den forurettedes forklaring støttes af en række objektive fund. Han har blødt voldsomt, og der er sikret spor, siger vagtchefen hos politiet.

/ritzau/

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip