Offer til Castro: Dit helvede begynder nu

Den lille kvinde støttede sig til sin advokat, da hun som det sidste vidne leverede sin bredside mod manden, der holdt hende fanget i 11 år, sultede hende og tævede hende, så hun aborterede de fostre, der var resultatet af hans gentagne voldtægter.

»Ariel Castro - du tog 11 år af mit liv. Jeg var 11 år i helvede. Nu begynder dit helvede. Jeg vil leve videre, men du vil dø lidt hver dag, mens du tænker på de uhyrligheder, du har begået mod os. Du fortjener at tilbringe dit liv i helvede. Jeg kan tilgive, men jeg glemmer aldrig,« sagde Michelle Knight.

Hun fortalte også om de tanker, der fyldte hendes dage, mens hun sad i kælderen under Castros hus.

»Jeg savnede min søn hver dag og tænkte på, om jeg nogensinde ville komme til at se ham igen. Jeg græd hver aften. Jeg var så alene. Dagene blev til uger, ugerne blev til år og årene blev til en evighed,« sagde Knight.

»Han fortalte mig, at ingen bekymrede sig om mig. At min familie var ligeglad med mig. Ingen bør opleve, hvad der skete for mig«.

52-årige Ariel Castro har erklæret sig skyldig i alle anklager for at undgå dødsstraf. Det ventes, at han senere torsdag idømmes livsvarigt fængsel.

Dagens Gossip