Officielt: Argentiner får fem år i FCK

Så er det helt og aldeles officielt, at fodboldklubben FC København henter argentineren Franco Mussis hos Gimnasia La Plata.

Argentineren, hvis ankomst til København har været dækket meget tæt i de danske medier og af klubben selv, skriver under på en kontrakt, der løber i fem år.

Den træder i kraft den 1. juli.

- Jeg er meget glad for at få muligheden for at repræsentere så stor og vigtig en klub som FC København, siger Franco Mussis i en pressemeddelelse.

- Jeg glæder mig til at spille for byen og fansene, og jeg vil bløde for trøjen fra første fløjt.

- Jeg er en hårdtarbejdende spiller, og jeg vil vinde både kampe og titler, så det her er et vigtigt og rigtigt skridt for mig, siger den 21-årige midtbanespiller.

FC Københavns sportsdirektør, Carsten V. Jensen, fortæller, at klubbens chefscout, Lars Højer, var manden, der først blev opmærksom på Franco Mussis talent.

- Herfra har vi brugt tid på at dokumentere Mussis live og på diverse platforme. Vi er derfor ikke i tvivl om, at vi i Mussis får en spiller til klubben med store kvaliteter både offensivt og defensivt.

- Han skal skoles til vores måde at spille på, ingen tvivl om det, men fra dag et vil det være tydeligt for enhver, at her er en spiller, der ofrer sig for holdet og klubben.

- Dette har været det længste forhandlingsforløb i mine godt syv år på posten, og derfor glæder vi os ekstra over, at en aftale er på plads, siger Carsten V. Jensen.

/ritzau/

Dagens Gossip