Officielt: Brøndby ansætter Thomas Frank som ny cheftræner

I Brøndby ville klubbens nye bestyrelsesformand Aldo Petersen mandag aften ikke bekræfte, at Thomas Frank bliver nye cheftræner på den københavnske vestegn. Det vil DBU til gengæld, for mandag aften har unionen meddelt, at Thomas Frank er blevet headhuntet.

- DBU kan bekræfte, at U19-landsholdstræner Thomas Frank bliver fritstillet for at kunne tiltræde stillingen som cheftræner i Brøndby IF med øjeblikkelig virkning, skriver DBU således på deres hjemmeside, hvor også Thomas Frank udtaler sig.

- Jeg er blevet tilbudt en helt anden type drømmejob for enhver ambitiøs træner. Det er en kæmpe udfordring og et helt nyt projekt i én af landets førende klubber, som jeg ser meget frem til, og som jeg er taknemmelig for at have fået DBU’s fulde støtte til at tage imod, siger Thomas Frank.

Thomas Frank har været ansat på en funktionærlignende aftale med et halvt års opsigelse, og derfor har hans tiltrædelse i Brøndby IF været forudsat af en aftrædelsesaftale med DBU.

- Vi var ikke i tvivl om, at vi naturligvis skulle give Thomas denne fantastiske chance. Vi er som fodboldforbund i det dilemma, at vi selv uddanner og udvikler trænere, og samtidig er en del af konkurrencen på trænermarkedet, forklarer DBU’s elitechef, John Helt.

Der bliver også tale om en byttehandel med Brøndby IF. For mens Thomas Frank altså skal til den københavnske vestegn, så skifter klubbens tidligere assistenttræner Bent Christensen til netop DBU, hvor han overtager tjansen som U19-landstræner.

 

 

 

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip