Officielt: Brøndby får 108,4 mio. kr. ind

I en pressemeddelelse skriver klubben om kapitaludvidelsen:

- Dette resultat vidner om bred opbakning fra hele fællesskabet omkring Brøndby IF, lyder det fra konstitueret administrerende direktør i Brøndby IF, Tommy Håkansson.

- Det er først og fremmest fantastisk for hele Brøndby IF, at selskabet nu kan komme styrket ud af det forløb, vi har været igennem. Resultatet af aktieemissionen vidner om en helt enestående opbakning fra personer i og omkring Brøndby IF. Det aftvinger dyb respekt og stor ydmyghed, at så mange mennesker har bidraget til, at Brøndby IF har en fremtid, siger han videre.

Det er kendt, at Brøndby selv havde sat 60 millioner kroner som et minimumsbeløb for at kunne køre videre, og det beløb er altså til fulde nået og mere til.

Det får Tommy Håkansson til at sende en tak:- Vi har i hele forløbet fået utallige positive tilkendegivelser fra personer, der har ønsket at hjælpe, og som ikke vil se Brøndby IF lukke ned. Alt lige fra de loyale fans, der har anvendt deres opsparinger på at tegne nye aktier, til de lidt større investorer, der har bakket op og ser et stort potentiale i klubben. På hele Brøndby IF's vegne kan vi kun sige tusind tak for støtten, siger han i meddelelsen.

Særligt en gruppe får en speciel tilkendegivelse:

- Der skal lyde en speciel tak til Brøndby Supporters Trust, der virkelig er trådt i karakter og har vist alle, hvor dybt deres kærlighed og dedikation til Brøndby IF stikker. Der er ingen tvivl om, at deres indsats inden og under denne emission har været med til at løfte kapitaludvidelsen betydeligt. - Nu er Brøndby IF sikret rent økonomisk, og det har naturligvis været det altoverskyggende mål for os i de seneste måneder. Tilbage står nu, at der indkaldes til en ekstraordinær generalforsamling til afholdelse inden udgangen af juni 2013, hvor aktionærerne skal vælge den bestyrelse, der skal stå i spidsen for Brøndby IF fremadrettet.

Brøndby er naturligvis ikke sikret sportslig overlevelse i Superligaen, hvor de i den grad stadig er nedrykningstruet. De er over nedrykningsstregen, men ligger á point med AC Horsens lige under. Det fokus omtaler Tommy Håkansson også:

- I de kommende uger vender vi vores fokus og bruger al energi på at sikre overlevelse i Superligaen. Vi håber, at alle Brøndby IF's støtter vil fortsætte den fantastiske opbakning i den kommende tid ved at komme på stadion og bakke spillerne op i kampen mod nedrykning, slutter Tommy Håkansson.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip