Officielt: Chelsea slår neglene i Barcelona-kant

Den vævre kantspiller Pedro Rodriguez fra FC Barcelona fortsætter som forventet karrieren i engelsk fodbold, hvor han har skrevet kontrakt med de mesterholdet fra Chelsea.

Længe lignede det, at han var på vej til Manchester United, men pludselig meldte Chelsea sig på banen i kapløbet om spanierens underskrift, og det kapløb vandt London-klubben.

Ifølge Barcelonas hjemmeside betaler Chelsea næsten 225 millioner for at hente den 28-årige spiller, og det beløb kan stige med yderligere små 25 millioner afhængigt at Pedros præstationer for José Mourinhos tropper.

- Jeg er meget glad for at være her. Jeg glæder mig til at påbegynde mit eventyr, og jeg er her for at fortsætte med at vinde titler, lyder det fra Pedro til Chelseas hjemmeside.

- Tak til klubben og fansene for at give mig muligheden for at trække den blå trøje over hovedet.

Pedro har allerede et imponerende CV med fem spanske mesterskaber, tre spanske pokaltitler, tre Champions League-triumfer samt en VM- og en EM-titel med det spanske landshold.

På det seneste har det dog skortet på spilletiden for Pedro i Barcelona, hvorfor rygterne om et skifte har floreret i et stykke tid.

Trioen med Lionel Messi, Neymar og Luis Suarez har givet Pedro meget tid på bænken, men nu skal han i stedet forsøge at overbevise José Mourinho om, at han er stærk nok til en plads i startopstillingen hos de engelske mestre.

Pedro er et produkt af Barcelonas ungdomsafdeling, og han har været en fast bestanddel af Barcelonas bedste mandskab siden 2008.

Det er ikke oplyst, hvor lang en kontrakt han har skrevet med Chelsea.

/ritzau/

Dagens Gossip