Officielt: Dansk bokseduo mødes i ringen 12. december

Skrevet af admin

15/10/2015

Mest læste i dag

Det ligger nu fast, at de professionelle boksere Rudy Markussen og Patrick Nielsen skal møde hinanden 12. december i Brøndby Hallen.

Team Sauerland bekræfter torsdag i en pressemeddelelse, at kampen nu er programsat.

Det sker, efter at de to boksere i månedsvis har forsøgt at bage op til duellen - blandt andet, da Markussen invaderede Patrick Nielsens pressemøde tidligere på året.

38-årige Rudy Markussen gjorde i september comeback efter tre års pause, da han vandt på knockout over Ramazi Gogichashvili. Nu glæder han sig til at møde sin 14 år yngre landsmand.

- Det er en stor kamp, ​​ikke bare for mig, men også for dansk boksning. Vi har ikke set en rivalisering som den her i lang tid. Det er chance for mig for at bringe noget spænding tilbage til sporten.

- Patrick er ikke en dårlig bokser, men han mangler nogle kampe med spænding og intensitet, siger Rudy Markussen.

Patrick Nielsen blev længe ført frem som Team Sauerlands nye danske håb. Men karrieren led et knæk, da Nielsen sidste sommer tabte til russeren Dmitry Chudinov - hans eneste nederlag i 28 kampe.

- Jeg er rigtig glad for, at mit team har leveret denne kamp til mig, siger Patrick Nielsen.

- Det er den kamp, ​​jeg ønskede mig, og det er en kamp, jeg føler mig overbevist om, at jeg vinder.

- Jeg har holdt en kort pause, siden jeg slog Barbosa i Frederikshavn, men nu er jeg tilbage i træningslokalet, og jeg kan garantere, at mine fans kommer til at se den bedste udgave af Patrick Nielsen i ringen i Brøndby Hallen, siger Patrick Nielsen.

/ritzau/