Officielt: De Bruyne skifter Bendtner ud med Manchester

Så har Manchester City igen haft den tunge tegnebog fremme. Som det er blevet rygtet de seneste dage, så har klubben sikret sig den belgiske landsholdsspiller Kevin de Bruyne, som skifter fra Wolfsburg.

Manchester City bekræfter handlen på klubbens hjemmeside. Parterne har skrevet under på en seksårig kontrakt.

- Jeg ønsker at nå det højest mulige niveau som spiller, og det vigtigste for mig er, at jeg kan være tilfreds efter sæsonen og måske have vundet nogle titler, siger De Bruyne til Manchester Citys hjemmeside i forbindelse med skiftet.

Ifølge engelske medier har Manchester City måttet betale i omegnen af 600 millioner kroner for De Bruyne, hvilket gør ham til det dyreste indkøb i Premier Leagues historie.

Og City-manager Manuel Pellegrini er da også lykkelig for tilføjelsen til sin trup.

- Det kræver en helt speciel spiller for at kunne styrke vores trup, og jeg har ingen tvivl omkring, at Kevin er en af disse, lyder det fra Pellegrini.

24-årige Kevin de Bruyne blev hentet til Chelsea som 19-årig, men stortalentet fik aldrig forløst potentialet i London-klubben.

Efter et par udlån skiftede han for halvandet år siden til Wolfsburg, hvor karrieren for alvor tog fart. Her har han været klubkammerat med Nicklas Bendtner.

Det fik Manchester City til at kaste snøren ud efter ham, og klubben lykkedes søndag med at lande en kontrakt med belgieren.

Kevin de Bruyne har indtil nu spillet 33 landskampe for Belgien.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip