Officielt: Ferguson stopper i Manchester United

Fergusons sidste kamp bliver på udebane mod West Bromwich Albion den 19. maj.

- Beslutningen om at trække mig tilbage er én, jeg har tænkt meget over, og det er en beslutning, som ikke har været let at træffe. Det er det rette tidspunkt.

- Det er vigtigt for mig at efterlade en organisation i sin stærkest mulige forfatning, og det mener jeg, at jeg har gjort. Kvaliteten i dette mesterskabs-vindende hold og aldersfordelingen lover godt for fortsat succes på højeste niveau, mens ungdomsstrukturen vil sikre, at fremtiden for klubben fortsat ser lys ud, siger Alex Ferguson til Manchester Uniteds hjemmeside.

Sir Alex Ferguson trækker sig tilbage som én af verdenshistoriens mest succesfulde fodboldmanagers.

Skotten kom til Manchester United fra Aberdeen i november 1986 og har ført klubben til 13 engelske mesterskaber, fem FA Cup-titler og fire Liga Cup-titler og to Champions League-trofæer.

Men han forlader ikke Manchester United fuldstændigt, siger han til klubbens hjemmeside.

- Fremadrettet er jeg glad for at påtage mig rollen som direktør og ambassadør for klubben. Med disse aktiviteter og alle mine andre interesser glæder jeg mig til fremtiden.

- Jeg må takke min familie, for deres kærlighed og støtte har været afgørende. Min kone Cathy har været nøglefiguren gennem min karriere, afslutter Ferguson.

Dagens Gossip