Officielt: Højbjerg spiller resten af sæsonen i Schalke 04

Bayern München meddeler på klubbens hjemmeside, at man udlejer den danske landsholdsprofil Pierre-Emile Højbjerg til Schalke 04 i resten af denne sæson.

Dog skal lægetjekket bestås først.

- Jeg glæder mig til denne nye opgave frem til sæsonafslutningen.

- Jeg har behov for spilletid og for fortsat at kunne anbefale mig som spiller i Bayern. Det vil jeg skaffe i Schalke 04, siger Højbjerg på klubbens hjemmeside.

Og at det kan være svært med spilletid er ikke svært at forså.

For selvom Bayern München tidligere på sommeren solgte klubikonet Bastian Schweinsteiger til Manchester United, er konkurrencen på midtbanen intens.

Thiago, Javi Martinez, Xabi Alonso, Gianluca Gaudino, Arturo Vidal, Joshua Kimmich, Sebastian Rode, Mario Götze, David Alaba og Philipp Lahm lyder navne på spillere, der kæmper om de eftertragtede pladser på Guardiolas midtbane.

I Bayern er klubledelsen dog fortsat overbevist om, at det danske talent har en fremtid i den sydtyske storklub.

- Vi har stadig store forventninger til Pierre-Emile Højbjerg, og vi ser hans fremtid i München. Men han har brug for kamptræning for at videreudvikle sig, og det får han nu i Schalke 04, siger Bayerns sportsdirektør Matthias Sammer.

For at understrege, at en udlejning ikke nødvendigvis er begyndelsen til enden i Bayern München, påpeger Sammer, at Philipp Lahm, David Alaba og Toni Kroos alle er vendt tilbage til klubben med stor succes efter en lejeperiode.

Højbjerg var i sidste sæson udlejet til Augsburg, som blev nummer fem i Bundesligaen. Samlet spillede han 29 kampe med to mål og tre assist til følge i hele sidste sæson.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip