Officielt: Kahlenberg færdig i Wolfsburg

Skulle Thomas Kahlenberg på nogen måde have været det mindste i tvivl, så behøver han ikke være det længere. Wolfsburgs sportsdirektør, Klaus Allofs, har torsdag officielt meddelt, at danskeren ikke får forlænget sin aftale, der udløber denne sommer. Det skriver den tyske avis Bild.

Thomas Kahlenberg har dermed fået samme besked som Sotirios Kyrgiakos, Marvin Hitz og Alexander Madlung. Wolfsburg har efter flere sæsoners massivt overforbrug skiftet spor, og nu skal der skæres i den store trup. Derfor må Kahlenberg meget naturligt sige farvel, da han langt fra har været fast mand og samtidig tjener en solid månedsløn.

Den danske midtbanespiller har længe vidst, at han ikke havde en fremtid i Wolfsburg. Nu ved hele fodboldeuropa det så også, og dermed kan han begynde jagten på en ny arbejdsgiver.

Mens Kahlenberg må vinke farvel til Wolfsburg, så ser det til gengæld ud til, at hans danske holdkammerat Simon Kjær får lov at blive. For Kjærs konkurrent i det centrale forsvar Alexander Madlung får som nævnt heller ikke forlænget sin kontrakt, og dermed er Simon Kjær et skridt tættere på en helt fast plads i Wolfsburgs forsvar, hvor han er røget lidt ud og ind igennem sæsonen. Derfor har der også været spekuleret i, om Kjær skulle væk før tid. De tanker må nu være gemt væk.

 

 

 

Dagens Gossip