Officielt: Nicki Bille skifter til polsk mesterhold

Skrevet af admin

27/01/2016

Mest læste i dag

Nicki Bille forlader igen dansk fodbold efter blot et halvt år i Esbjerg.

Den kontroversielle angriber har underskrevet en kontrakt med det polske mesterhold, Lech Poznan, som han skifter til med øjeblikkelig virkning.

Det beretter Esbjerg på klubbens hjemmeside.

Bille havde ellers en treårig kontrakt med den vestjyske klub, men den farverige angriber og Esbjerg blev aldrig det rigtige match.

- Som Nicki Billes ophold i EfB har udviklet sig, har vi ikke set nogen vej til et konstruktivt, fremtidigt samarbejde, siger Esbjergs administrerende direktør, Søren Poulsen, til klubbens hjemmeside.

- Nicki fylder som type meget i en trup, og han har med sin kampvilje og ihærdighed erobret mange fanhjerter i tiden i EfB. Men både han og vi vurderer, at han ville blive vanskelig at integrere i det fællesskab, cheftræner Jonas Dal ønsker at skabe i superligatruppen.

Trods Billes manglende succes i Esbjerg lider klubben ikke økonomisk tab ved at sende den tidligere landsholdsangriber videre.

- Vi foretog for et halvt år siden en investering, som vi med den valgte model for hans videre karriere får tilbage, så vi økonomisk bliver holdt skadesløse, forklarer Søren Poulsen.

Bille nåede at spille 19 kampe og score fem mål for vestjyderne.

Esbjerg hentede Nicki Bille i franske Evian, og angriberen har været vidt omkring trods sine kun 27 år. Således bliver Lech Poznan hans 12. klub som professionel.

/ritzau/