Officielt: Reda Zam Zam genoptager karrieren

Den danske letmellemvægter Reda Zam Zam har igen fået mod på livet som professionel bokser, og han træner i øjeblikket op til et comeback til ringen i løbet af de kommende måneder.

Dermed fortryder Reda Zam Zam altså sit ellers dramatiske karrierestop efter nederlaget til argentineren Guido Pitto ved Kessler-stævnet 8. december sidste år i Herning.  

- Jeg er begyndt at bokse igen, og jeg har fået ny energi og lysten tilbage, siger Reda Zam Zam til sporten.dk.

Det lød ellers definitivt, da den 32-årige bokser sagde stop.

- Min karriere på 18 år som bokser stopper her. Tak for støtten folkens og rigtig god weekend, skrev han dengang på sin Facebook-profil umiddelbart efter sit nederlag.

Men det fortrød Reda Zam Zam dog hurtigt. Og nu venter han egentlig bare på, at promotor Nisse Sauerland igen finder plads til ham ved et Team Sauerlands boksestævner. 

- Jeg var for hurtig på aftrækkeren. Jeg var ked af det og trist. Jeg havde ikke lyst til at bokse mere. Jeg er kun et menneske og har også mit privatliv, hvor der kan køre en masse ting rundt oppe i hovedet, som fylder meget, siger han og uddyber:  - Jeg havde mistet lysten til at bokse, og jeg trænede faktisk op til en kamp dengang i Herning, som jeg slet ikke havde lyst til at bokse. Det var forkert af mig, men jeg gjorde det den dag, og det gik ad helvedes til.

Siden har Reda Zam Zam skiftet træner fra Brian Mathiasen til Frank Holm, der også står bag talentfulde Dennis Ceylan.

Reda Zam Zam understreger dog, at afskeden med Brian Mathiasen ikke bunder i utilfredshed med sin tidligere træner. Han havde bare brug for at prøve noget nyt.

Men han kunne heller ikke holde tanken ud om, at han for altid skulle se tilbage på en karriere, der sluttede med et grimt og ærgerligt nederlag.

- Jeg vil ikke slutte min karriere på den måde. Jeg vil have det godt med mig selv og kunne se tilbage og sige, at jeg gav det en chance til, siger Reda Zam Zam.     

Sporten.dk har været i kontakt med Nisse Sauerland, der også bekræfter Reda Zam Zams comeback. Han vil dog endnu ikke sætte en dato for, hvornår det sker.

Umiddelbart synes den oplagte mulighed det næste Nordic Fight Night-stævne på Reda Zam Zams hjemmebane i Aarhus 15 juni. 

Dagens Gossip