Officielt: Riddersholm er ny cheftræner i AGF

Glen Riddersholm er ny cheftræner i fodboldklubben AGF. Han har fået en kontrakt, der løber frem til sommeren 2018, skriver klubben på sin hjemmeside.

Den 43-årige cheftræner har søndag underskrevet en aftale, der gælder til 30. juni 2018, og han vil blive præsenteret på et pressemøde på klubbens stadion klokken 15.

- Vi er glade for, at en trænerkapacitet som Glen har sagt ja til at stå i spidsen for vores superligahold.

- Det har været vigtigt for os at finde en cheftræner, som kan bygge videre på det projekt, vi har sat i gang, og som er en fagligt kompetent leder med stor gennemslagskraft.

- Glens meritter taler for sig selv, og han har vist, at han er i stand til at skabe resultater, samtidig med at han udvikler den enkelte spiller og et stærkt kollektivt, siger sportschef Jens Andersson til klubbens hjemmeside.

- Vi får en stærk leder, der ikke efterlader nogen tvivl om, hvad han kræver af sine omgivelser.

- Men han er samtidig også dygtig til at motivere og kommunikere, og han formår at få alle omkring sig til at trække i samme retning – lige fra det unge talent til den erfarne spiller.

- Det er en styrke, som vi har lagt stor vægt på i valget af Glen, siger sportschefen.

Glen Riddersholms trænerkarriere har næsten udelukkede udfoldet sig i FC Midtjylland - kun afbrudt af en kort periode som U17-landstræner.

Kulminationen på mange års målrettet trænerarbejde kom i sidste sæson, da han var med til at hjemtage det første danske mesterskab til klubben.

Umiddelbart efter triumfen valgte han at stoppe i FCM, og det seneste halve år har han fået en del tilbud fra både ind- og udland.

Da AGF bød sig til, var han ikke i tvivl om, at det var her, at hans trænergerning fremover skulle udspille sig.

Riddersholm bliver ikke det eneste nye træneransigt på Fredensvang. Med virkning fra 1. januar 2016 har AGF således indgået en aftale med 39-årige Lars Friis, der bliver ny assistenttræner.

Riddersholm og Lars Friis har tidligere haft et tæt samarbejde i FC Midtjylland gennem mange år, og det genoptager de nu i AGF.

Der afholdes et pressemøde klokken 15 i Ceres Park, hvor Riddersholm og Friis vil blive præsenteret. Det vil også have deltagelse af bestyrelsesformand Lars Fournais, direktør Jacob Nielsen og sportschef Jens Andersson.

/ritzau/

Dagens Gossip