Okore får store roser efter Premier League-debut

Aston Villa tabte 1-2 til Chelsea, men selvom José Mourinhos Chelsea-tropper igen imponerede, er det Jores Okores debut, der stjæler overskrifterne herhjemme.

Forsvarsklippen startede på bænken, men smed efter 43 minutter overtrækstrøjen, da Ciaran Clarke blev skadet. Og den tidligere FC Nordsjælland-spiller imponerede stort.

Med sin fysik tog han sig af truslen fra Chelseas angribergigant Romelu Lukaku, mens han udnyttede sin hurtighed ved flere gange at overløbe de hurtige offensivspillere, José Mourinho råder over. Den præstation er blevet bemærket i flere internationale medier.

Goal.com giver danskeren karakteren 3,5 ud af fem. En karakter, som kun Aston Villas topscorer Christian Benteke overgår.

- Afløste den skadede Clark kort før pausen og havde styr på både Demba Ba og Romelu Lukaku, skriver Goal.com på sin hjemmeside.

Sky Sports giver danskeren karakteren syv på en ti-skala. Her noterer de sig især, at danskere placerede sig godt kampen igennem:

-  Han spillede godt, da han kom på banen. Positionerede sig især flot. Selvom Aston Villa tabte kampen med 1-2, var Okore selv tilfreds med sin første kamp i den bedste engelske række:

- Jeg er glad for min debut i dag. Flot indsats af alle i dag. Vi var uheldige med ikke at få point, skriver Aston Villa-spilleren på sin twitter-profil.

Manager Paul Lambert var også tilfreds med, hvad han havde set:

- Jeg er stolt af spillerne. Vi har et ungt hold, der vokser sammen. Indsatsen i lørdags [mod Arsenal red.] var fantastisk, og indsatsen mod Chelsea var fantastisk. Vi bliver bedre for hver kamp, der går. 

Aston Villa ligger efter to kampe på femtepladsen i Premier League.

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip