Okore: Kan blive en kamp om min pris med FCN

Jores Okore er så klar til udlandet, at han kunne briste. Nu skal det være, men indtil videre har det været småt med konkrete ting at forholde sig til for den unge forsvarer.

- Nej, klubben er ikke kommet til mig med konkrete tilbud. Ikke endnu, desværre. Jeg er ikke bekymret endnu, men det kan være, at jeg begynder at få lidt kriller i maven senere på måneden, hvis der stadig ikke sker noget, siger Jores Okore.

Sæsonen er lige slut, og der er lang tid til at handle spillere for klubberne. Men på rygtebasis har det været lidt småt med Okore-interesse. Sandsynlige årsager kan bl.a. være et ikke så spillemæssigt prangende forår for Okore, eller at FCN har skruet prisen så højt op, at klubberne tøver.

- Jeg er ikke bekymret for, at der ikke er sket noget, men man ved jo aldrig. Hvis klubberne ikke synes, jeg har præsteret godt i foråret, kan det godt være, de ikke er helt tilfredse, men jeg vil godt nok være skuffet, hvis det er tilfældet, for jeg har bevist mit værd gennem to et halvt år i ligaen, siger Okore og erkender, at FCN kan have presset prisen for højt op.

- Jeg kan godt forstå, at klubben forsøger at presse prisen, så de kan få så mange penge som muligt. Men alligevel er det måske også et tegn på, at FCN tror, at de får en svær tid uden mig. Jeg tager det som en ros, men alligevel håber jeg på, at jeg kan komme af sted til en rimelig pris, så der er nogen, der vil byde på mig, siger han og fortsætter:

- Det handler jo om, hvad mine ambitioner er, i forhold til hvad FCNs ambitioner og forventninger er. Så det er da nok en lille kamp mellem mig og FCN. Men det tager jeg ikke så tungt lige nu, for jeg tror på, at der vil ske noget. Jo dyrere jeg ender med at blive, jo bedre er det selvfølgelig for FCN, og jeg har ikke noget imod, at de får lidt mønt ud af det, siger han.

Det er naturligvis hans egen udvikling, han tænker på, når han vil af sted til udlandet. Men han vil også gerne have en startplads på landsholdet, og det kræver større udfordringer, mener Okore, som til landsholdets to næste kampe kæmper med Simon Kjær og Andreas Bjelland om en startplads.

- Det vil gøre det nemmere for mig at få flere kampe og at få en startplads her på landsholdet, hvis jeg bliver presset mere i udlandet. Jeg vil ikke bare være en marginalspiller og sidde på bænken og kun komme ind i nødsituationer på landsholdet. Jeg vil starte inde her på landsholdet, og det kræver, at jeg kommer til udlandet.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip