Okore om Dortmund-afvisning: Synd for dem

I hvert fald ifølge Borussia Dortmunds cheftræner, Jürgen Klopp, der fik danskeren anbefalet af EM-helten Flemming Povlsen.

Men afvisningen fra Champions League-semifinalisterne bryder ikke igennem Okores panser.

- Det er fint nok, at han anbefaler mig til Dortmund. Hvis det er de tre centimeter, der er tale om, som jeg ikke kan gøre godt nok, er det mere synd for dem, at de måske misser en god forsvarsspiller, siger Jores Okore til sporten.dk.

Han tager derfor meldingen fra Dortmund med ophøjet ro.

- Det rører mig ikke, at én klub siger, at jeg ikke er høj nok. Og hvis det er en klub, der kun vælger forsvarsspillere ud fra, hvor høje de er, så er det heller ikke sikkert, at det er en klub, jeg vil til, siger Jores Okore.

Flemming Povlsen fortalte torsdag aften i sportsprogrammet 'Ankerdal på News', at han for halvandet år siden anbefalede Jores Okore til Jürgen Klopp.

- Det eneste, jeg bliver spurgt til, er, hvor høj han er. 'Han er 1.83,' svarer jeg. 'Nå, så kommer han ikke til at spille hernede. Vi skal kun have spillere over 1.86 i midterforsvaret,' lød svaret. Så de ved godt, hvad de går efter. Lige i den situation, synes jeg, det var lidt overdrevet, sagde Povlsen.

Okore ved endnu ikke, hvad fremtiden byder på efter denne sæson med FC Nordsjælland, men han får nok ingen problemer med at finde en arbejdsgiver efter sine stærke præstationer gennem de seneste sæsoner.

Kontrakten med de danske mestre, for hvem han spillede en nøglerolle i sidste års guldsæson, udløber i slutningen af 2016, og et sommerskifte lurer muligvis for den danske landsholdsspiller.

- Jeg tager det helt stille og roligt. Lige nu gælder det om at holde fokus på Superligaen og kampen på mandag (mod FCK, red.). Vi vil lave et så godt resultat som muligt, og så sætter jeg mig ned med min agent efter sæsonen og tager en snak om, hvad jeg skal, afslutter Okore.

På mandag er der lagt op til dunderdrama i Farum Park, der tager imod FC København. Løvernes forspring til FC Nordsjælland kan skrumpe til fire point, hvis Okore og co. tager fuld gevinst.

Dagens Gossip