Okore om Villa-skifte: Træneren sagde de helt rigtige ting

Han har sagt nej til Chelsea, Everton har forsøgt at kapre ham, men til sidst valgte Jores Okore at dedikere de næste fire år af sin karriere til den engelske traditionsklub Aston Villa.

- Jeg har en rigtig god mavefornemmelse, og det var den rigtige beslutning (at sige nej til Chelsea, red.). Jeg føler virkelig, jeg er kommet til en klub, som tror på mig. Træneren har sagt de helt rigtige ting, der har fanget min opmærksomhed. Det er en rigtig god fornemmelse, siger Jores Okore til sporten.dk.

I Aston Villa kommer han - med forbehold for transfervinduet - til at spille sammen med folk som Gabriel Agbonlahor, Christian Benteke og måske landsmanden Nicklas Helenius.

Det foregår på Villa Park, der sidste år havde et gennemsnitligt tilskuertal på 35.000 passionerede Villains. Så der er ikke noget at sige til, at det kilder i maven på den store midterforsvarer.

- Jeg skal først møde den 1. juli, men jeg har næsten lyst til at starte op lige nu og spille kamp. Jeg glæder mig til at spille mod nogle af de store hold i en af de hårdeste ligaer i verden. Klubben har et stort potentiale, store ambitioner og er fyldt med dejlige, flinke mennesker, siger Okore.

Aston Villas manager, Paul Lambert, er sikker på, at Jores Okore vil gøre et stort indtryk på Premier League-scenen, siger han til klubbens hjemmeside.

- Han er kun 20 år, og det er fint, men han er også landsholdsspiller i en meget ung alder, og han har også spillet Champions League-fodbold, hvilket vidner om hans potentiale, siger Lambert.

Ifølge sporten.dks oplysninger må Aston Villa betale fire millioner pund, cirka 35 millioner kroner, for Okore, og møderne med Lambert har overbevist den nu forhenværende FC Nordsjælland-spiller om, at skiftet er det helt rigtige.

Lambert er også kendt som en innovativ manager, der tog sin træneruddannelse i Tyskland og som spiller var med til vinde Champions League med Dortmund i 1997.

- Jeg har fået et godt indblik i ham og hans planer. Han ved, hvad jeg står for, og han ved, hvad jeg kan. Han håber på, at jeg er mig selv og spiller det fodbold, jeg gerne vil spille. Han tror på, at han kan udvikle mig som fodboldspiller, og derfor var det nemt at sige ja, siger Jores Okore.

Han skal nu hjem til København for at pakke sine ting og indstille sig på en ny hverdag i den historiske, midtvestlige by Birmingham med sine lige over en million indbyggere.

Byen er et ungdommeligt sted med seks universiteter og dermed den største uddannelsesby uden for London.

- Jeg har kigget en lille smule på byen, og det virker som en fin by. Jeg kommer til at bo et sted uden for byen. Der er masser af forskellige ting, man kan opleve, men samtidig er det ikke en alt for stor by, så man bliver ikke fanget i dét. Jeg kan rigtig godt lide stedet, siger Jores Okore.

Dagens Gossip