Okore tre centimeter for lav til Dortmund

Og det handler ikke om penge, men derimod om højde.

Den tyske klubs cheftræner Jürgen Klopp har været i dialog med den tidligere Dortmund-spiller Flemming Povlsen om Jores Okore, men interessen forsvandt, så snart den 20-årige spillers højde blev nævnt i samtalen.

- For halvandet års tid siden, da Jores Okore var godt på vej frem, der sagde jeg til ham (Jürgen Klopp, red.), at det er en stærk fyr. Hurtig, nærkampstærk og springer godt, forklarer Flemming Povlsen i denne uges udgave af 'Ankerdal på News', som blev sendt torsdag aften.

- Det eneste, jeg bliver spurgt til, er, hvor høj han er. 'Han er 1.83,' svarer jeg. 'Nå, så kommer han ikke til at spille hernede. Vi skal kun have spillere over 1.86 i midterforsvaret', lød svaret. Så de ved godt, hvad de går efter. Lige i den situation, synes jeg, det var lidt overdrevet, fortsætter Povlsen.

Siden da har Jores Okore udviklet sig yderligere og blevet en fast del af Morten Olsens landsholdstrup, men det ser umiddelbart ikke ud til at være nok for Jürgen Klopp, der er kendt for at gå op i detaljer.

Tre centimeter denne gang. 

Dagens Gossip