Okore vil kæmpe sig tilbage efter operation

Okore udgik et par dage forinden af Aston Villas kamp mod Newcastle med en knæskade, men han havde aldrig troet, at den ville være så slem.

Nu er humøret så småt ved at vende tilbage, men Okore indrømmer, at det var nogle sorte dage efter scanningen.

- Jeg var virkelig helt nede i kulkælderen de første dage. Jeg troede faktisk, at det kun ville være en mindre skade, og jeg måske skulle være ude i et par uger, så det var et hårdt slag, da jeg fik meldingen om en korsbåndsskade. Det var simpelthen så ærgerligt, at jeg skulle blive skadet, nu hvor det så ud til, at jeg kunne få en plads i startopstillingen hos Villa, forklarer Okore.

Den stærke forsvarsspiller er klar til at tage arbejdshandskerne på efter knæoperationen, som givetvis finder sted onsdag.

- Jeg kæmper allerede nu for at komme tilbage. Så snart operationen er foretaget, så vil jeg arbejde hårdt i genoptræningen. Jeg er sikker på, at jeg kommer tilbage stærkere end før. Jeg har aldrig haft en så slem skade før, og det vil også styrke mig mentalt. Men jeg havde selvfølgelig været det her foruden, siger Villa-forsvareren.

Okore er trods alt glad for, at han nåede at vise Aston Villa og fansene, at han var en forstærkning til holdet, før skaden ramte ham i sin blot anden Premier League-kamp i Villas startopstilling.

- Jeg nåede at få en god start på sæsonen, og det er trods alt en trøst. Jeg ville da hellere have spillet et halvt år som fast mand og virkelig bidt mig fast på holdet, men jeg nåede heldigvis at vise, at jeg kunne være med på det her niveau, lyder det fra Okore.

- Manageren har også sagt til mig, at jeg har gjort det godt, og jeg bare skulle fokusere på at komme tilbage igen.

Dagens Gossip