OL-chef: Wozniacki er fantastisk ambassadør for Danmark

Skrevet af admin

05/02/2016

Mest læste i dag

Hos Danmarks Idrætsforbund (DIF) glæder OL-chef de mission, Morten Rodtwitt, sig til at opleve Caroline Wozniacki i front for det danske hold som fanebærer ved OL-åbningen i Rio.

- Caroline er en af de seneste ti års mest succesrige tennisspillere i verden, og hun har opnået sine resultater i en global idrætsgren, hvor konkurrence er ekstrem hård.

- Desuden har hun skaffet sig millioner af fans rundt om i verden på grund af sit smilende og imødekommende væsen.

- Caroline er en fantastisk ambassadør for Danmark, og derfor er hun en idrætskvinde, som vi gerne vil identificere os med og repræsenteres af, siger Morten Rodtwitt til DIF's hjemmeside.

Wozniacki bliver den 25. danske atlet, der kommer til at bære den danske fane ved en indmarch. Kun to gange tidligere er fanen blevet båret af en kvinde.

- Caroline har været med til to OL, Beijing og London, og begge gange har hun opført sig som en rigtig teamplayer. Smilende og social, og altid interesseret i, hvordan det går med de andre atleter på holdet.

- Der er altid en positiv stemning, hvor hun er. Det er kvaliteter, som passer godt sammen med det at være fanebærer, siger Morten Rodtwitt.

/ritzau/