Oldemor stak af fra plejehjemmet for at få en tatovering

Skrevet af Ane Sørensen

22/07/2015

Mest læste i dag

79-årige Sadie Sellers gav sin søn Tony Sellers lidt af en overraskelse, da han opdagede, at hun var stukket af fra sit plejehjem.

Sadie havde nemlig et særligt ærinde - hun var taget hen for at få lavet sin første tatovering.

Så da Tony kom forbi til sit daglige besøg, fandt han ifølge Daily Mail en tom kørestol på moderens værelse på Daleview House i Londonderry i Irland.

Sadie, som har 11 børnebørn, var gået afsted med sin rollator, for at få tatoveret omridset af et hjerte på sin venstre arm.

Læs mere: 92-årig kvinde stak af fra plejehjem sammen med sin 87-årige kæreste

- Når du når min alder, bliver du nødt til at leve livet fuldt ud hver dag. Jeg talte med Samantha (Sadies barnebarn red.) om det i et par uger, og hun viste mig sin tatovering. Hun kom forbi en dag, efter sin ferie, og så tænkte jeg, at jeg også ville få én, siger Sadie Sellers.

Tony blev bekymret, da han ikke kunne finde sin mor, til personalet fortalte ham, at hans datter havde været forbi for at hente hende.

Han fik fat i Samantha og mødte hende og Sadie i tattoo-salonen, hvor der ventede ham lidt af en overraskelse.

- Normalt er hun ret pæn og ordentlig, men ind imellem bander hun som en sømand. Mændene kunne ikke lade være med at grine af hende - de syntes, at hun var fascinerende. Jeg tror allerede, hun planlægger at få én mere, siger Tony Sellers.

Følg Dagens Mærkelige Nyheder for flere lignende artikler: