Olesen får wildcard til prestigefyldt kontinentdyst

Skrevet af admin

25/02/2014

Mest læste i dag

Det gav dobbelt gevinst, da Thorbjørn Olesen for nogle uger siden gik de to første runder af Dubai Desert Classic med rutinerede Miguel Angel Jimenez.

Golftalentets spil lagde ikke blot grunden til en femteplads i turneringen. Det var åbenbart også så godt, at Jimenez fik et ekstra øje for Olesens talenter.

Derfor har danskeren fået et wildcard til Eurasia Cup, der spilles i slutningen af næste måned, og som er en dyst mellem et udvalgt europæisk og et udvalgt asiatisk hold.

- Jeg havde en idé om, at Miguel overvejede mig, for vi talte om det i Dubai. Men man ved aldrig, hvordan det ender, før du får opkaldet, og selvfølgelig var jeg glad, da telefonen ringede, siger Thorbjørn Olesen til European Tours hjemmeside.

Miguel Angel Jimenez fortæller samme sted, at han også skelede til Olesens tredjeplads i Qatar Masters tidligere på året, da han udtog de sidste spillere.

- Thorbjørn er kommet i form på det seneste og hans to top-fem-placeringer i ørkenturneringerne viste, at resultaterne så småt er på vej.

- Han er en fantastisk golfspiller, og har taget meget erfaring med fra Seve Trophy sidste år, da han var en del af det vindende hold fra det europæiske kontinent, siger Jimenez.

Dermed er der to danskere på det europæiske hold, idet Thomas Bjørn allerede var udtaget til holdet i kraft af sine gode resultater sidste år.

Turneringen foregår i Kuala Lumpur i Malaysia, og i år er første gang, at den spilles.

/ritzau/