Olesen gik næstbedste runde i US Masters

Der er lagt op til en neglebidende spændende afslutning på golfklassikeren US Masters.

To spillere deler førstepladsen med syv slag under par, men forspringet til en stor gruppe forfølgere er ikke større, end at der kan ske store forskydninger i toppen på søndagens sidste 18 huller.

Brandt Snedeker fra USA og Angel Cabrera fra Argentina topper feltet efterfulgt af tre spillere fra Australien, Adam Scott, der er et slag efter, samt Marc Leishman og Jason Day, der er to slag fra førerduoen.

Af de to forhåndsfavoritter må nordireren Rory McIlroy anses for at være ude af betragtning til en topplacering. Caroline Wozniackis kæreste brugte 79 slag på lørdagens runde og er dermed fem slag over par på 44.-pladsen.

Tiger Woods derimod kan fortsat håbe på at vinde turneringen for femte gang, selv om amerikaneren lørdag blev tildelt en straf på to slag for et regelbrud under fredagens runde.

Woods deler efter en runde i to slag under par syvendepladsen med Tim Clark og Jim Furyk. Trioen er fire slag efter de førende.

Betingelserne var generelt svære lørdag på Augusta National, og kun 15 af de 61 deltagere formåede at komme under banens par på 72. Deriblandt Thorbjørn Olesen.

Den unge dansker rykkede op på en delt 18. plads efter dagens næstbedste runde på 68 slag. Kun sydafrikaneren Tim Clark havde et flottere scorekort med en 67'er.

Olesen er syv slag efter de førende og må ærgre sig over sin score på 78 slag på torsdagens første runde.

Dermed kan Masters-debutanten, der anses for at være det største danske talent siden Thomas Bjørn, sikre sig den bedste danske placering nogensinde i Masters. Bjørn har rekorden med en 18. plads i 2002.

Den præstation får veteranen svært ved at gentage i år efter en runde i 76 slag. Han er nu seks over par og placeret som nummer 50.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip