Olesen og Bjørn halter langt efter Stenson

Thorbjørn Olesen og Thomas Bjørn er med i weekendens finalerunder i European Tours sæsonfinale, DP World Tour Championship.

Men det er en anden skandinav, der indtil videre har taget alle overskrifter. Svenskeren Henrik Stenson fører turneringen og kan stadig nå at vinde både den amerikanske og den europæiske pengeliste i golf.

Stenson vandt tidligere på året den amerikanske Fedex Cup og fører altså samtidig Europa Tourens pengeliste.

Lørdag forsvarede Stenson sin føring i Dubai, da han gik tredje runde i 67 slag, hvilket svarer til fem slag under banens par.

Samlet har Stenson brugt 199 slag og er nu 17 slag under par - et slag bedre end den franske forfølger Victor Dubuisson, som ellers havde en forrygende runde i blot 64 slag lørdag eftermiddag.

Hverken Thorbjørn Olesen eller Thomas Bjørn imponerede lige så meget, og danskerne kommer ikke til at kæmpe med om de absolutte topplaceringer.

Thorbjørn Olesen røg ned på en delt placering som nummer 21 i samlet 210 slag. Det skete efter en svingende runde, der dog endte i et enkelt slag under banens par. Undervejs blev det til fem birdies og fire bogeys for Olesen.

Bjørn gik en runde i 69 slag og er i øjeblikket fire slag dårligere end Olesen og ligger på en delt placering som nummer 37. Fjerde og sidste runde i Dubai afvikles søndag.

/ritzau/

Dagens Gossip