Olesen og Bjørn hylder Søren Kjeldsen for milepæl

Søren Kjeldsen runder 500 turneringer på European Tour-niveau, når han efter planen deltager i European Tour-turneringen Made in Denmark i Himmerland i næste uge.

Det har fået golfkollegerne Thomas Bjørn og Thorbjørn Olesen op af stolene i en hyldest til Søren Kjeldsen i et åbent brev på turneringens hjemmeside.

- Premiereudgaven af Made in Denmark var noget helt specielt, men det bliver også specielt i år, når en af vores gode venner og kolleger fejrer en unik milepæl.

- Vi glæder os til, sammen med European Tour, Made in Denmark og alle de danske golffans at hylde Søren Kjeldsen for hans 500 turneringer på European Tour.

- Han er den første dansker, der når det antal, og det fortjener den største respekt og fejring, skriver Bjørn og Olesen i brevet.

- Vi håber derfor så mange som muligt vil komme til Himmerland - til Made in Denmark - og hjælpe os med at fejre Søren og holde en lige så god golffest som den vi holdt i fjor, lyder det.

De danske golfspillere glæder sig til at svinge køllerne på hjemlig grund.

- For knap et år siden havde vi en af de bedste uger i vores karriere. Premieren på Made in Denmark var noget ganske særligt, og en oplevelse vi aldrig glemmer.

- Det var fantastisk at komme hjem og spille foran et dansk publikum og opleve den fantastiske opbakning, I gav os, skriver danskerne i det fælles brev.

/ritzau/

Dagens Gossip