Olesen ude i Wentworth

Efter en alt for svingende indsats endte det det danske golftalent i seks slag over par, hvilket var fire mere, end cuttet krævede. Særligt på hul nummer 15 gik det galt for danskeren, der på par fire-hullet fik bolden i efter seks slag og scorede sig en double bogey.

Mens torsdagens første runde gik meget dårligt for Olesen, fik han fredag rettet lidt op på skaderne. Han gik i par på 10 af de 18 huller og lavede to birdies og en eagle.

Men fire bogeys og en double bogey trak så langt ned i det samlede regnskab, at Thorbjørn Olesen igen må sande, at han efter en forrygende sæsonstart med en sjetteplads i US Masters er rendt ind i en dårlig stime af resultater.

Efter US Masters i april klarede han ikke cuttet i to efterfølgende turneringer på den amerikanske USPGA Tour, og i sidste uge røg han ud af Volvo World Match Play Championship efter to klare nederlag.

Thomas Bjørn er til gengæld fortsat med i BMW PGA Championship på "hjemmebanen" Wentworth. Efter en forrygende første runde, hvor han gik tre under par, var det fredag mere på det jævne, hvor han endte to slag over par.

 

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip