Oliver Bjerrehuus afværger slåskamp i Big Brother: Patrich smidt ud

Oliver Bjerrehuus havde i aftes inviteret til et brag af en fest i Big Brother-huset, og i slutningen af den våde aften var et skænderi mellem Patrich og Ginna ved at udvikle sig til en regulær slåskamp.

Volden blev afværget i sidste øjeblik, da Oliver Bjerrehuus med hjælp fra Rasmus fik lagt sig imellem og holdt Patrich tilbage. Men den aggressive fremfærd får den hårdest tænkelige konsekvens for Patrich, der med øjeblikkelig virkning er ekskluderet fra Big Brother 2014.

- Vi tolerer ikke vold i huset, og i nat havde vi en situation, hvor Patrich opførte sig voldeligt og truende. Heldigvis greb Rasmus og Oliver hurtigt ind og fik ham holdt tilbage, så ingen kom til skade. Men det er en fuldstændig uacceptabel opførsel i huset, og derfor griber vi hårdt ind og tager Patrich ud af huset, og han fortsætter ikke i Big Brother 2014, fortæller programchef Thomas Kahr, og fortsætter:

- Det er hårdt at medvirke i Big Brother, og beboerne er meget pressede. Men uanset hvor højt bølgerne går i huset, så må de aldrig blive fysiske overfor hinanden. Ingen skal gå rundt inde i huset og være bange for at blive udsat for vold.

Når Patrich er ude af huset, sørger produktionen for, at der bliver taget godt hånd om ham. Han kommer til at gennemgå samme grundige udslusningsforløb som de øvrige beboere.

Hele skænderiet og optakten til det kan ses i "Big Brother 2014 Live" i morgen aften klokken 21 på Kanal 5.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip