Oliver Bjerrehuus forlader Big Brother

100 dage. Så lang tid siger deltagerne i Kanal 5-programmet Big Brother ja til at være lukket inde i et hus uden nogen mulighed for at komme ud, før de bliver stemt hjem.

Alligevel har flere personer forladt huset - én fortrød, fordi savnet til familien blev for stort, og én blev på grund af vold smidt ud uden advarsel.

Men nu smutter også programmets stort opslåede trækplaster, modellen Oliver Bjerrehuus. Lørdag tager han afsked med de 11 deltagere, som er tilbage i huset.

- Olivers mission har været at teste beboerne - kunne de leve op til den karakteristik, de havde givet af sig selv, inden de kom ind i huset. Missionen er nu fuldført, og Oliver er parat til at vende tilbage til verden udenfor, skriver SBS TV i en pressemeddelelse.

Oliver Bjerrehuus' sidste aften i huset byder på en test, der skal ende med en fest. Jo flere, af Big Brothers udfordringer, Oliver Bjerrehuus klarer, jo vildere bliver festen ifølge tv-kanalen, der afslører, at modellen selv skal smide tøjet i den ene udfordring:

- Oliver skal få minimum 4 ud af 5 piger til at tage bikini på.

- Oliver skal få bikinipigerne til at performe på pole-stangen.

- Oliver arrangerer armbøjningskonkurrence blandt drengene.

- Oliver skal overtale Mark til at give en af bikinipigerne en ordentlig lapdance.

- Oliver skal danse striptease ned til boxershortsene for beboerne.

Big Brother sendes på Kanal 5 fra klokken 21.00.

Newspaq

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip