Oliver Bjerrehuus tilbage på Kanal 4 med sit kaotiske liv

Oliver Bjerrehuus er tilbage på Kanal 4. Fra onsdag den 21. august kan du igen flytte ind hans kaotiske liv og følge med i hans jagt på lykken.

- Jeg håber, at vi kan skyde papegøjen og blive skide hamrende lykkelige hele bundtet, siger Oliver Bjerrehuus i begyndelsen af sæson 2.

I første sæson besejrede Oliver stofferne i sit liv, og fremviste en ren narkotest, da det var det, der skulle til for, at han kunne se sin lille datter. Nu vil Oliver tage skridtet videre og skabe en lykkelig kernefamilie – men som altid i Olivers liv lurer dramaet, dæmonerne og fristelserne fra andre kvinder lige om hjørnet.

- Ligesom de fleste andre drømmer jeg om et familieliv, hvor min kæreste kan stole på mig og mine børn får en tryg opvækst med masser af kærlighed. Men det er svært, for mit liv har altid været et kaos, og jeg har aldrig lært andet end at navigere i kaos. Det rolige familieliv har jeg aldrig taget eksamen i, siger Oliver Bjerrehuus om udfordringen i Olivers Kamp II.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - altid gratis nyheder

Olivers hverdag præget af dilemmaer, der vil udfordre hans dømmekraft, vilje og fremtid. Ubetinget kærlighed til kæresten afløses i det næste øjeblik af konflikt og opbrud. Seerne får også et indblik i Olivers stærke forhold til sin mor, Suzanne, og hvordan hun reagerer på graviditeten, mens hendes anstrengte forhold til svigerdatteren udvikler sig.

- Det er rigtig hårdt at have et kamerahold med sig, når tingene går skævt, men jeg gider kun at lave tv, hvis det giver et ærligt billede af mit liv, så den pris betaler jeg. Som alle andre laver jeg både mål og selvmål – og kameraet er med, både når jeg er oppe og nede, slutter Oliver Bjerrehuus.

Følg den rørende, kaotiske og kærlige ”Olivers Kamp” på Kanal 4 hver onsdag fra den 21. august klokken 21.

Dagens Gossip