Olivia Newton-Johns kæreste forsvandt sporløst for 11 år siden - nu er der tegn på liv

For over 10 år siden forsvandt sangerinden og skuespillerinden Olivia Newton-Johns kæreste sporløst under en fisketur ud for Californiens kyst.

Nu er Patrick McDermott tilsyneladende fundet i live og ved godt helbred i Mexico, hvor han bor sammen med sin nye kæreste. Det skriver Daily Mail.

Den tidligere kameramand var kærester med Grease-stjernen i ni år, før han forsvandt. Kystvagten søgte længe efter ham, men fandt inden spor efter Patrick McDermott og erklærede derfor, at han højst sandsynligt var druknet.

På tidspunktet for hans forsvinden var han netop erklæret konkurs på grund af børnebidrag og anden gæld, han ikke havde kunnet betale.

Der har i et stykke tid været rygter om, at Patrick McDermott ikke var død, og nu tyder nye beviser på, at han bor sammen med en ny kæreste af tysk afstamning i Mexico.

Den tidligere kameramand var 48 år gammel, da han forsvandt den 30. juni 2005. Ingen af de 22 passagerer ombord på båden så ham falde over rælingen. Han blev først meldt savnet en uge senere, da Olivia Newton-John kontaktede myndighederne, fordi kæresten ikke kom til en familiefest.

Læs også: Begår selvmord hjemme hos Grease-stjerne

Det udløste en stor eftersøgen i ugerne efter, men ingen fandt altså Olivia Newton-Johns kæreste - og noget kunne tyde på at det er med god grund.

Følg Dagens Gossip for flere lignende artikler:

 

 

 

 

 

 

Dagens Gossip