Olsen: Ajax vil sikkert bruge Boilesen igen

Landsholdets venstreback Nicolai Boilesen risikerer et halvt år uden kampe for Ajax Amsterdam.

Den hollandske klub har endnu ikke benyttet den danske profil i denne sæson, da Boilesen har afvist at underskrive en kontraktforlængelse.

Samtidig er et sommersalg af Boilesen ikke blevet til noget, så meget tyder på, at han må blive i klubben.

Landstræner Morten Olsen vurderer, at Ajax nu vil genoverveje linjen over for den danske venstreback, der også døjer med en knæskade.

- Det er fornuftige mennesker i Ajax. Jeg har selv været i klubben og kender træneren, og jeg tror, at de vil revurdere situationen og sige: "Okay, han kom ikke væk. Han er stadig Ajax-spiller og god".

- De vil forsøge at gøre ham skadesfri og sikkert bruge ham, indtil man finder ud af, om deres veje skal skilles.

- Han har kontrakt et år endnu, og det kan jo også være, at man finder ud af at forlænge kontrakten, siger landstræneren.

23-årige Boilesen er med sin offensive stil en venstreback lige efter Morten Olsens hoved, men landstræneren kan blive tvunget til at se bort fra Ajax-spilleren, hvis forsvarsspilleren ikke får spilletid i sin klub.

Det kan vise sig sværere end som så, da Ajax for længst har købt en erstatning for Boilesen.

- Han skal jo spille. Han vil også selv spille fodbold.

- Der er jo ikke noget ved kun at gå rundt og kigge på bankkontoen. Det handler om at få spillet det spil, man elsker. Han skal sammen med klubben finde en løsning, siger Morten Olsen.

En knæskade tvang tirsdag Boilesen til at forlade landsholdslejren forud for de kommende kampe i EM-kvalifikationen mod Albanien og Armenien.

Transfervinduet er lukket de fleste steder i Europa, så næste chance for at komme væk fra Ajax kan meget vel blive til vinter.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip