Olsen: Derfor brugte jeg ikke Viktor Fischer

Skuffelsen lyste ud af den 18-årige knægts ansigt. Mens holdkammeraterne på skift gjorde sig klar til at rive overtrækstøjet af og løbe ind på banen, fik Viktor Fischer kun lov til at kigge på.

Efter en sæson med masser af succes og et mesterskab med Ajax havde Viktor Fischer al mulig grund til at håbe på, at han også ville blive bragt i spil på landsholdet. Men Morten Olsen foretrak en anden løsning, selvom Danmark havde endog meget svært ved at komme til målchancer mod de kaukasiske gæster.

Efter pausen sendte Olsen først Michael Krohn-Dehli ind som en offensiv forstærkning. Siden fulgte William Kvist som gardering på midtbanen, inden både Nicklas Pedersen, Simon Makienok og Kasper Kusk alle fik spilletid. Imens sad en stadig mere frustreret Viktor Fischer, som ret beset rummer mere potentiale end de ovennævnte indskiftere, og så på de andres anstrengelser.

Morten Olsen forklarer sin disposition således - der var bare ikke plads til Fischer:

- Det handler om valg. Det blev en hektisk fase, hvor vi forsøgte mange ting. Vi var nødt til at sende Kusk ud på venstrekanten for at få nogle indlæg. Viktor trækker meget mere ind i banen, og der var der slet ikke plads til sidst. Det er forklaringen, fastslog landstræneren.

Viktor Fischer vil gøre, hvad han kan for at overbevise Olsen om, at han tog fejl:

- Jeg må træne hårdere i morgen (torsdag, red.), når reserverne skal træne, og de andre lunte af. Så må jeg kigge på dem, der lunter af, og så tænke på, at hvis jeg skal være en af dem, så skal der arbejdes hårdere åbenbart, sagde angribertalentet til BT onsdag aften.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip