Olsen Dyhr: SF er en ligeværdig regeringspartner

Det slår handels- og investeringsminister Pia Olsen Dyhr (SF) fast, efter det i Jyllands-Posten er kommet frem, at SF-formand Annette Vilhelmsen (SF) i en beretning fra SFs landsledelse taler imod centrale dele af regeringens politik.

»SF er en ligeværdig partner i den her regering, og vi arbejder selvfølgelig for regeringens politik, men der er også noget, der er groet i vores baghave og andet, der ikke er det, og det er det, vi siger til vores landsmøde,« siger hun til Berlingske Nyhedsbureau.

Selv om Annette Vilhelmsen i beretningen ifølge Jyllands-Posten blandt andet er kritisk over for den bebudede lettelse af selskabsskatten, dele af kontanthjælpsreformen og regeringens holdning til en skat på finansielle transaktioner, mener Pia Olsen Dyhr ikke, at SF lægger afstand til regeringens politik.

»Jeg synes, at overskriften i Jyllands-Posten er misvisende, og at det, vi siger til vores landsmøde, selvfølgelig er, at vi står bag regeringens politik, men samtidig også at det er jo ikke alt, der nødvendigvis er groet i SFs have,« siger hun.

Dagens Gossip