Olsen: Eriksen er klar til næste trin

Christian Eriksen er ifølge landstræner Morten Olsen klar til at spille på et højere niveau end i Ajax Amsterdam.

Olsen vil dog ikke tage direkte stilling til, om den 21-årige midtbanespiller bør forlade de hollandske mestre denne sommer.

- Det kunne godt være nu. Absolut.

- Man skal finde balancen. Vi har haft nogle spillere, der har valgt forkert hen ad vejen. Det handler stadigvæk om at få spilletid for Christian Eriksen.

- Det, tror jeg nu nok, at han vil få uanset, hvem han vælger, for de klubber, der køber ham, kommer til at betale meget for ham, siger Morten Olsen.

- Om det skal være nu, eller senere er op til ham.

Landstræneren mener, at Christian Eriksen i den seneste sæson har løftet sit niveau.

- Han får større og større betydning for Ajax. Også i de store kampe. Det kan man se på hans effektivitet og antallet af målgivende afleveringer.

- Det har vi set i de store kampe mod Feyenoord og PSV samt i Champions League mod Manchester City og Borussia Dortmund, hvor han spillede fremragende. Det er måske også derfor, at Dortmund er interesseret i ham.

- På dage, hvor han måske ikke er den, der lyser op i neon, er han en fantastisk teamspiller og løber meget både offensivt og defensivt, siger Morten Olsen.

Liverpool og Borussia Dortmund er på rygteplan blevet sat i forbindelse med Christian Eriksen, der dog ikke selv har konkret kendskab til interessen.

Danmark møder på onsdag Georgien i en venskabskamp i Aalborg, inden det den 11. juni går løs i VM-kvalifikationen mod Armenien. Den kamp bliver spillet i Parken i København.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip