Olsen giver pladsgaranti: Genvalg til Stephan og forsvaret

I lørdagens 19-nyheder på TV2 blev Morten Olsen spurgt, om der også til Bulgarien-kampen tirsdag er tvivlspørgsmål på målmandsposten, som der var op til Tjekkiet-kampen.

Her blev Stephan Andersen foretrukket foran Kasper Schmeichel og Jesper Hansen, og landstræneren ville gerne afsløre, at Evian-målmanden også står mod Bulgarien. 

- Ja, det kan jeg godt. Det er vigtigt nogle gange at have en vis kontinuitet, og i hvert fald forsvaret kommer til at være de samme spillere, siger Morten Olsen.

Mere ville han så heller ikke sige om startelleveren. 

Det er ellers nærliggende at spørge, om det ellers sikre kort William Kvist, der havde karantæne mod Tjekkiet, vil få sin plads på midtbanen tilbage, eller om Nicolai Stokholm og Niki Zimling bliver genvalgt efter deres gode spil.    

- Hvis man er skadet eller har karantæne, og andre gør det godt, ved vedkommende godt, at det kan være svært at komme tilbage, når er konkurrence om pladserne. Det ved William Kvist også, selv om han har spillet godt. Vi har seks gode spillere til to positioner på midtbanen, forklarer landstræneren og opfordrer det danske publikum til at troppe op i Parken tirsdag. 

- Vi kan kun ønske, at der kommer flere derind. Vi har brug for al den støtte, vi kan få, og vi kan ikke komme til Brasilien alene. Der er solgt omkring 14.500 billetter lørdag.

Dagens Gossip