Olsen har en god fornemmelse

Dagen derpå efter en skidt spillemæssig kamp mod Georgien i Aalborg var landstræner Morten Olsen ikke en skuffet mand. Danmark vandt trods alt kampen, og Olsen fik prøvet nogle forskellige formationer af.

Men landstræneren er alligevel ked af, at man ikke fik leveret lidt mere underholdning til publikum i Aalborg.

- Vi ville gerne have spillet en fantastisk gang fodbold for folk heroppe, det gjorde vi desværre ikke. Men vi håber, vi kan gøre det på tirsdag mod Armenien, siger Morten Olsen inden torsdagens træning i Aalborg.

- Jeg har en god fornemmelse efter kampen i går. Der var mange af vores spillere, der ikke havde friske ben, det var tydeligt. Folk havde tunge ben, for vi har i løbet af syv dage trænet seks gange og trænet rigtigt hårdt, sagde Olsen.

- Men kampen er en sten på vejen, den skal ryddes af vejen. Heldigvis vandt vi kampen, og heldigvis fik vi vist i første halvleg, at vi kunne spille noget godt fodbold, og når det ikke lykkedes, så fik vi testet alt, hvad vi har at teste med de typer, vi har, sagde Olsen.

Han hentyder til, at Danmark i anden halvleg fik prøvet en 4-4-2-formation med Makienok og Cornelius i front, og til sidst en 3-5-2-formation med hele tre angribere på banen, da Nicklas Pedersen også var på banen.

- Det er godt, at vi har de muligheder, vi kan bringe i spil. Det er der mange andre hold, der ikke har, men det er ikke noget, vi skal bruge som plan A. Det er noget, vi kan benytte som alternativ, siger Olsen og fortsætter:

- Og så ved jeg godt, at folk ikke gider at høre på det, men Georgien er ikke noget "Mickey Mouse-hold". Spanien skulle hen til sidst i kampen for at vinde over dem, og de spillede 1-1 i Finland, siger Olsen.

- Vores problem var - som så mange gange før - at vi ikke kunne score på vores chancer på de tidspunkter, vi producerede dem.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip