Olsen har valgt sin målmand

Set udefra har det lignet en tæt kamp, hvor Morten OIsen først ville afgøre det i sidste øjeblik. Men nu fortæller landstræneren, at det er afgjort.

- Vi har valgt målmand. Der har været god kamp om pladsen, men for os har det handlet om at vælge en målmand, der har spillet meget, eller en der kender forsvaret. Men hvem der står, må I vente med at se til fredag, sagde Morten Olsen på et pressemøde på det lille stadion i den tjekkiske provinsby Olomouc.

Landstræneren lovede også, at spillerne kom godt forberedt til den vigtige kamp mod tjekkerne, der helst skal udløse point.

- Vi har haft en rigtig god forberedelse, men det giver jo ikke nogen garanti for et tilfredsstillende resultat. Men det vi kan garantere er, at vi præsterer godt. Det kan vi godt kræve af hinanden. Tjekkiet er blevet bedre offensivt, end da vi spillede 0-0 i Parken i efteråret, men vi har stadig en tro på, at vi kan få et godt resultat her. Historisk har vi fået gode resultater mod tjekkerne, sagde Olsen.

Landsholdanfører Daniel Agger blev af Tjekkiets største stjerne Tomas Rosicky kaldt for verdensklassespiller, og han sendte gerne roser den anden vej.

- Han er en utrolig betydningsfuld spiller for både Arsenal og Tjekkiet. Han har en fantastisk rutine, og han er en bevægelig og rigtig god offensiv spiller. Jeg har mødt ham en del gange i Premier League, og han er en rigtig god spiller, sagde Agger.

Tomas Rosicky er tvivlsom til det sidste, og har ikke trænet med hele ugen. Alligevel forventes det, at han er med, når kampen fløjtes op 20.30 fredag aften.

 

 

 

Dagens Gossip