Olsen: Hold nu op med den Bendtner-snak

Den bænkede Juventus-angriber Nicklas Bendtners form efter kun 10 minutters fodbold siden sommerens EM er ved at være et trættende emne for landstræner Morten Olsen.

- Jeg vil ikke stå hver dag og kommentere på Bendtners form. Han er en del af det danske landshold, og det handler vi ud fra, siger landstræneren forud for fredagens VM-kvalifikationskamp i Sofia mod Bulgarien.

Spørgsmål: Men er vi ikke enige om, at Bendtner er en af de vigtigste spillere på holdet?

- Han er lige så vigtig som alle andre, ja, lyder det kort fra Morten Olsen.

Det er vist en underdrivelse. Bendtner har de seneste mange år været ubestridt førstevalg som den forreste angriber for Danmark.

Bendtner var i karantæne i den første kvalifikationskamp mod Tjekkiet, og efter 0-0-opgøret i Parken var det svært ikke at tænke, at Bendtner nok havde scoret på en af de mange chancer, det danske hold spillede sig frem til.

Trods den minimale spilletid i Juventus sagde Bendtner allerede i mandags, at han er mere end klar til kamp.

- Min form er god. Den er, som den skal være. Jeg har trænet godt i lang tid, så jeg er, hvor jeg skal være, lød det fra angriberen.

Fredagens kamp begynder klokken 20.

På tirsdag i næste uge gælder det kvalifikationskampen mod Italien i Milano, og her får Bendtner altså muligheden for at vise sig frem i sit nye hjemland.

 

Dagens Gossip