Olsen iskold over for toerregnskab

Det danske fodboldlandshold er ikke bare pisket til at vinde de sidste to landskampe i VM-kvalifikationen, holdet har også brug for en masse hjælp i andre kampe, men landstræner Morten Olsen forsøgte på landsholdets pressemøde torsdag at overbevise offentligheden om, at det ikke fylder noget hos ham.

Olsen slog fast, at han ikke anede, hvordan toerregnskabet ser ud, og at det ikke har meget interesse hos ham, og da han blev spurgt, om han og spillerne kan bruge det til noget at kende resultatet af kampen mellem Bulgarien og Armenien, som slutter før Danmarks opgør, sagde Olsen:

- Jeg kan godt bruge det til noget, men om vi vil bruge det til noget, er en anden historie. Men det er nok svært at holde det hemmeligt, mente Olsen,

En, der gerne vil have det holdt hemmeligt, er William Kvist.

- Jeg vil hellere ikke vide det, for så kan jeg holde fokus på mit eget spil. Vi skal spille vores eget spil, sådan præsterer jeg bedst, lød det fra Stuttgart-spilleren, der - ligesom Daniel Agger - blev spurgt ind til, hvordan det har været at have Nicklas Bendtner tilbage i truppen.

Agger lagde lettere irriteret for med at sige, at "det har vi talt om en hel uge, men vi kan da godt tage den en gang mere."

 - Nicklas har en aura, han fylder noget, og han har kvaliteter som spiller, og det har vi brug for på dette hold, sagde Agger, inden Kvist tog over:

- Han var for noget tid siden en vigtig mand, der scorede mange mål for os. Det håber vi, han kommer til igen.

Landstræner Morten Olsen efterlyser en toppræstation af sit mandskab.

- Det er en forudsætning for os, at spillet har energi og entusiasme, men det er også sikkert, at en fyldt Parken gør, at motivationen selvfølgelig er endnu større, og det skal helt sikkert drive os frem til en stor præstation. Og der er brug for at yde det maksimale mod sådan en nation, sagde Olsen, der også blev spurgt til sin egen fremtid, da en journalist ville vide, om det har været i Olsens tanker, at dette potentielt kan være hans sidste samling med holdet op til en vigtig kvalifikationskamp:

- Det har ikke fyldt det mindste.

Hvorfor ikke? - Fordi det ikke er vigtigt.

Alle danske spillere meldes klar til kampen, der bliver fløjtet op klokken 20.15 fredag aften.

Dagens Gossip