Olsen regner med Agger og Kjær mod Armenien

Simon Kjær havde smerter i knæet efter fredagens 0-0-kamp hjemme mod Albanien, men den danske landsholdsstopper er lørdag rejst med til Jerevan i Armenien.

Ved lørdagens træning blev Kjær sparet og behandlet hjemme på spillerhotellet, hvor også Daniel Agger fik lov til at restituere.

Landstræner Morten Olsen forventer, at begge nøglespillere bliver klar til mandagens EM-kvalifikationskamp mod Armenien.

- Simon Kjær og Daniel Agger har fået en lille smule ro, og de er blevet hjemme på hotellet. Men som jeg ser det, burde det ikke være noget problem, siger Olsen.

Han skal bruge de næste dage på at finde ud af, hvem der skal satses på.

- Vi kan vælge at bruge dem, som spillede anden halvleg, men det kan være, der er nogle, der ikke er friske til at spille kampen.

- Det skal vi tage hensyn til. Og Armenien har også nogle nøglespillere, vi skal kigge på, siger landstræneren.

William Kvist og Pione Sisto blev skiftet ud i pausen af fredagens kamp, mens Yussuf Poulsen og Jakob Poulsen kom ind og løftede det danske spil.

- Dem, der kom ind, fik lidt mere tid og plads. Det er mange gange sværere at spille fra start, fordi alle er friske og opsatte og lige løber den ekstra meter.

- Det var tydeligt at se, at det pres, de havde lagt, havde kostet mange kræfter. Og det udnyttede vi fint, siger Olsen.

Mod Armenien møder Danmark måske igen en modstander, der vil presse hårdt på fra start.

- Vi må være klar til alt. Det, som der skete mod Albanien fra start, var, at vi blev lidt stressede. Det blev lidt en fysisk betonet duelkamp.

- Men jeg synes, det var vanvittigt flot, at vi holdt Albanien nede på en chance. Det er jo også en kunst. Kasper havde egentlig ikke noget at lave, og så lavede han en redning i det 91. minut.

- Og som jeg sagde til ham: Det er derfor, du er med, lyder det fra Olsen.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip