Olsen udtager fire U21-spillere til Serbien-kamp

Landstræner Morten Olsen beholder U21-spillerne Viktor Fischer, Yussuf Poulsen, Andreas Christensen og Jannik Vestergaard i truppen til lørdagens EM-kvalifikationskamp mod Serbien.

I sidste uge supplerede Morten Olsen A-landsholdstruppen med ni spillere fra U21-landsholdet som erstatning for de spillere, der - på grund af klubkampe - først mødte ind i landsholdslejren senere.

Efter en række afbud har Morten Olsen tirsdag eftermiddag valgt at beholde Viktor Fischer, Yussuf Poulsen, Andreas Christensen og Jannik Vestergaard i truppen, der møder Serbien på lørdag i Telia Parken.

Det var Viktor Fischer, som scorede det afgørende mål på straffespark i mandagens 2-1-sejr over Montenegro.

Yussuf Poulsen lagde op til Christian Eriksens 1-1-mål, så de unge spillere må siges at have været værdifulde i mandagens kamp.

De øvrige spillere fra U21-landsholdet, som har været en del af A-landsholdstruppen, er nu stødt til U21-samlingen i Vedbæk.

Det drejer sig om Riza Durmisi, Lucas Andersen, Frederik Sørensen, Alexander Scholz og Lasse Vigen Christensen, som var med i truppen til kampen mod Montenegro, men nu støder til U21-holdets træning.

U21-landstræner Jess Thorup har desuden efterudtaget Pascal Gregor, Andrew Hjulsager, Emiliano Marcondes og Mikkel Desler til træningen i Vedbæk samt testkampen mod Sverige på torsdag.

/ritzau/

Dagens Gossip