Olsen udtog skadet debutant til landsholdet

Besynderligt nok var FCN-spilleren nemlig under kniven fredag formiddag, blot få timer før at Morten Olsen udtog til de kommende kampe mod Georgien og Armenien.

Han har døjet med gener i to lægmuskler i længere tid, og nu vil han have det overstået, så han kan forberede sig til næste sæson. Han ærgrer sig selvfølgelig over, at det også går ud over hans udtalelse.

- Det er selvfølgelig ærgerligt, men hvis jeg skal levere til det niveau også landstræneren får mest ud af, er denne løsning den bedste på sigt. Jeg tror og håber ikke, det er sidste chance for mig, hvis jeg kan spille op til mit bedste niveau, så selvom det ærgrer mig, er det bekræftende at få at vide, at man er tæt på landsholdet. Det er bare endnu en ting at kæmpe for i næste sæson, siger Anders Christiansen til klubbens hjemmeside.

Danmark møder Georgien den femte juni i Aalborg, inden Armenien kommer til Parken den 11. juni i en vigtig VM-kvalifikationskamp. Morten Olsen barberer sin bruttotrup ned til 23-24 spillere, når den sidste runde i Superligaen er spillet mandag.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip